Időkorlát Lejárt!

A vásárlási időkorlát lejárt a következő vásárlásánál:

Hamarosan lejár az időkorlát

jegyek vásárlási időkorlátja 01:00 percen belül lejár.
Ezután a foglat helyeket más megvásárolhatja Ön elől.

BROADWAY.HU

Ez az esemény már megrendezésre került, így jegyet már nem tudsz vásárolni rá. Ha részt vettél az eseményen, írj róla értékelést, vagy olvasd el, mások mit mondanak róla!

j(A)zz!-Killah Tofu (A)


Budapest Music Center

2017. december 14. 21:00

A Killah Tofu több mint három éve volt már a német, osztrák és szerb jazz színtér aktív szereplője, amikor végre elérkezettnek látták az időt, hogy kirukkoljanak első albumukkal, s ezzel még szélesebb körben hívják fel a figyelmet védjegyszerűen eredeti, erőteljes, merész és hangulatos zenéjükre.

A Do The Pump albumon szereplő tíz saját szerzeményük egytől egyig azt célozza, hogy hallgatóját kimozdítsa jól megszokott komfortzónájából. A jazz, a funk és a punk excentrikus, vad keveréke – vagy ahogy ők nevezik: a jazzpfunk – meghökkentő ritmusváltásokkal, légies szintetizátorhangokkal, meglepő és izgalmas hangszerelési megoldásokkal nyűgözi le közönségét. „A zene legyen érdekes és veszélyes” – fogalmazták meg mottójukat, melynek jegyében a három zenész a stúdióban is meglehetősen lazán és szabadon dolgozott, s ennek eredményeként könnyed, természetes és nyitott szellemük teljes egészében áthatja a lemez anyagát.

Közreműködik:

Aaron Steiner - keys
Joachim Huber - bass
Michael Naphegy - drums

Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni!

Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni.

Az asztalfoglalásokat legkésőbb 21 óráig tudjuk fenntartani!

Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el.

Telefon
+36 1 216 7894